Εκδήλωση Βράβευσης 2021

“Ευχαριστώ τους εθελοντές καθηγητές και γραμματείς που συστρατευθηκαν μαζί μας στο κοινωνικό αυτό έργο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.Η βράβευσή τους αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής. Η μεγάλη τους αμοιβή η πρόοδος και η επιτυχία των μαθητών.”
Πασχάλης Πούλος

Βραβεύσεις

φωτογραφία-από-την-εκδήλωση-στο-κοινωνικό-φροντιστήριο
Στις 27 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 12:00 βραβεύτηκε από το Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα, στο γραφείο του, η μαθήτρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Νέας Μάκρης κ. Κώστα-Νάτση Φλώρα, επειδή εισήχθη πρώτη στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Εκτός από την αναμνηστική πλακέτα της προσφέρθηκε και ένα laptop, ως ελάχιστη τιμή, για το επίτευγμά της.
Η επιτυχία της αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαραθώνος και τη μέγιστη αμοιβή για τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνος, αντιδήμαρχοι και καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Νέας Μάκρης
Πασχάλης Πούλος
Φιλόλογος

Εκδηλώσεις​

Εκδήλωση του Δήμου για τους εθελοντές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων.
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9/7/2020, στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου η βράβευση των εθελοντών καθηγητών και όλων όσων εργάζονται για τον θεσμό των Κοινωνικών Φροντιστηρίων του Δήμου μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνος κ. Κώστας Τσίρκας,Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων Νέας Μάκρης και Μαραθώνος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων